4 tips die bijdragen aan de levensduur van uw vlaggen(masten)

4 tips die bijdragen aan de levensduur van uw vlaggen

Volgende tips zijn voor u samengesteld om u te helpen de levensduur van uw gepersonaliseerde vlaggen te optimaliseren. 

Tip 1: Professioneel, veilig en netjes 

Het is allereerst belangrijk om uw vlaggen aan een officiële vlaggenmast te bevestigen. Goedkope, niet-officiële masten kunnen een lagere kwaliteit hebben en daarom ook minder veilig en stabiel zijn. Bovendien is het belangrijk om de vlaggen op een correcte manier te bevestigen. Laat dit doen door professionals en overhaast dit proces zeker niet. Door de masten correct te plaatsen, is deze ook betrouwbaar, veilig en professioneel afgewerkt.

Tip 3: Weersomstandigheden bij vlaggen

Harde wind, regen en sneeuw hebben een negatieve invloed op de levensduur van uw vlaggen. Bij voorkeur is het dus beter uw vlaggen op een droge plek te plaatsen waar veranderende weersomstandigheden weinig tot geen effect hebben op uw materialen. Haal uw vlaggen binnen bij windkracht 6 of hoger.

Tip 2: Denk na over de locatie

De locatie van uw vlaggen is iets om goed over na te denken . Zo adviseren wij u bij veel wind, zoals in kustgebieden, een  kleiner formaat vlaggen te gebruiken.  Anderzijds, bij weinig wind, kan u iets grotere vlaggen gaan gebruiken. Een voorbeeld hiervan kan een bosrijke omgeving zijn.

Tip 4: Algemene levensduur

Bij intensief gebruik heeft een vlag een levensduur van ca. 2 tot 4 maanden. Na of tijdens deze periode vertonen vlaggen slijtage en worden de kleuren dof. Wanneer een vervanging van de vlaggen nodig is, kunnen wij deze ook voor u ook monteren.

InTERessant?

Heeft u interesse in de producten of diensten die u in deze blog gezien heeft?
Stuur via deze weg uw vragen of opmerkingen door en wij nemen spoedig met u contact op.