De toekomst van interieur en renovatiewerken

De toekomst van interieur en renovatiewerken

Heeft u genoeg van dezelfde kantoorinrichting, keuken, of kast?

Is een marmeren afwerking de nieuwe trend of houdt u misschien gewoon meer van een leder look? 

Wilt u een andere sfeer creëren zonder al het bestaande meubilair te moeten vervangen? Renovaties nemen al een grote hap uit het budget en gaan vaak gepaard met geluidsoverlast, maar dat is vanaf nu geen zorg meer!

 Ontdek de nieuwe manier om uw ruimte opnieuw in te richten en te renoveren. Interieurfolie en Di-noc folies is the way to go als u dingen wilt veranderen op een gemakkelijke en kostenefficiënte manier. Of u nu de deuren van uw hotel, de lobby van uw restaurant of uw kantoorruimte een nieuwe look wilt geven, deze oplossing kan de juiste zijn voor u. Geef uw ruimte een nieuwe look of een architecturale uitstraling door te kiezen uit meer dan 600 patronen die onderverdeeld zijn in 8 verschillende categorieën. (hout, marmer, effen kleur, metallic, natuurlijk steen, stof, glitter, en leder)

De luchtstroomlijm maakt het gemakkelijk om luchtbellen te verwijderen en het een mooie professionele afwerking te geven. Plaatsing kan natuurlijk ook door een team van experten.De nieuwe manier van inrichten en renoveren van uw ruimte.

Van de elegante en tijdloze marmer tot een verfijnde houtafwerking, textuur van het oppervlak of een gladde afwerking, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Het zelfklevende vinylproduct kan worden aangebracht op hout, aluminium en PVC. Dit betekent dat u ze kunt gebruiken voor zowel de kasten als de muren en zelfs de lift en kamerdeuren.

Deze methode kan de traditionele manier van renovatieprojecten vervangen omdat het bekend staat om haar opmerkelijke kwaliteiten. Het is tot 50-70% kostenefficiënter, milieuvriendelijk, brandvertragend, en vlekbestendig. Het schoonmaken en onderhouden ervan zijn heel eenvoudig.

InTERessant?

Heeft u interesse in de producten of diensten die u in deze blog gezien heeft?
Stuur via deze weg uw vragen of opmerkingen door en wij nemen spoedig met u contact op.