13/01/2021 NATIONALE STICKER DAG

13/01/2021

Nationale sticker dag

Een van de meest snelle en eenvoudige manieren  om reclame te maken voor uw bedrijf, is door het gebruik van stickers.

Stickers drukken is mogelijk in tal van variaties.

U kent het wel: u wil een eigen zaak starten en daarbij hoort een eigen logo.
Met dat logo kun je vele wegen bewandelen. Het is bv. opportuun als herkenning van de onderneming, en staat dan ook vanzelfsprekend op alle documenten van het bedrijf zoals facturen en offertes.
Maar hoe laat je dit opvallen naar nieuwe klanten toe?

Eenvoudig: door stickers te gebruiken in uw reclamecampagnes. 

Verschillende soorten stickers maken

Bij ReclameOnline hebben we een breed assortiment aan stickers. Door de verschillende eigenschappen van de stickers kunnen deze aangebracht worden op bijna alles en zo ook gebruikt worden voor meerdere toepassingen.

Stickers hebben een een aantal mooie voordelen voor het maken van effectieve reclame. Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden: 

  • Stickers zijn een goedkope oplossing voor het maken van reclame 
  • 1 sticker heeft meerdere toepassingsmogelijkheden
  • Stickers zijn een vorm van mond-tot-mondreclame
  • Stickers worden niet onmiddellijk gezien als ‘reclame’ 

Vinylstickers

Meer dan de helft van de stickers die we dagelijks tegenkomen zijn standaard vinylstickers. Deze worden voorzien van een print en blijven kleven op de meeste vlakke ondergronden. We hebben ze met een witte- of transparante drager, waardoor de mogelijkheden tot het personaliseren van uw sticker alweer vergroten. Bekijk gerust onze voorbeelden en contacteer ons van zodra u vragen heeft. 

c57dd3a5-adc2-40e9-942c-db1330f3f063
ec069c36-786e-4301-b246-c04be636ed41

Raamstickers

Door het aanbrengen van stickers op de ramen wordt het mogelijk volledige ruimtes te transformeren. Stickers kleven op etalages maakt uw winkel dan weer aantrekkelijker van op straat. Ook One-Way-Vision stickers worden vaak gebruikt om reclame te maken op winkelramen zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Kortom, de mogelijkheden met raamstickers zijn eindeloos. Zelfs wanneer u uw zicht naar buiten wenst te behouden.

Vloerstickers

Ook stickers op de grond kleven kan voor duidelijkheid zorgen op de werkvloer. Ze kunnen ook een bepaalde acties aankondigen of klanten de weg wijzen. Vloerstickers worden standaard afgewerkt met een anti-slip laminaat zodat er veilig op kan gestapt worden.

lam06
photo-2019-01-16-11-45-10_1

Etiketten

Etiketten of labels kunnen handig zijn wanneer u uw logo wenst aan te brengen op verpakkingen, producten of eventueel op drukwerk. Ze zijn te verkrijgen als losse stickertjes, op A4-vellen of in een handige dispenser box. 

Squid stickers

Met squid voorziet u uw ramen gemakkelijk en snel van een folie die enerzijds zorgt voor minder lichtinval en anderzijds voor meer privacy in de woning. De folie is verkrijgbaar in verschillende tinten en kan zelfs met een eigen ontwerp geprint worden. 

dr_sticker_1

Zandstraalfolie

Wenst u meer privacy in een ruimte maar wel met behoud van binnenkomend licht? Met zandstraalfolie maakt u bepaalde delen van uw raam of volledige ramen mat waardoor het licht wel nog binnenvalt maar de inkijk weg wordt genomen. Deze folie kan daarenboven voorzien worden van een print. 

 

Stickers van verschillende materialen

Onze stickers verschillen in kleefkracht, kwaliteit en structuur.
De verschillende eigenschappen van de stickers zorgen voor verschillende toepassingen.

Vinylstickers

Stickers komen bijna standaard met een vinylen ondergrond. Het is het ideale materiaal om enerzijds te lamineren en anderzijds om op te printen. Witte vinyl wordt het vaakst gebruikt maar ook transparante vinylstickers worden vaak besteld. 

Textielstickers

Stickers met textiel als dragen zijn makkelijk aan te brengen. Ze worden vaak gebruikt tijdens beurzen of als decoratie thuis. U kan deze gemakkelijk positioneren en terug verwijderen. 

One-way-vision

Deze geperforeerde folie wordt op ramen geplaatst en zorgt ervoor dat u van binnen naar buiten kan kijken maar niet andersom. Zo maakt u handig gebruik van uw raampartijen en vormt ze om tot reclameruimte zonder zicht naar buiten te verliezen. 

Nog zoveel meer

Voor iedere vraag bestaat er wel een gepaste folie. Of het nu gaat om vloerstickers, muurstickers, backlit-stickers, magneetstickers of krijtbordfolie. Bij ReclameOnline bieden wij dé gepaste stickers aan. 

Vragen over stickers? 
Stuur ons een mailtje
en v
raag vrijblijvend uw offerte aan. 

Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing!

InTERessant?

Heeft u interesse in de producten of diensten die u in deze blog gezien heeft?
Stuur via deze weg uw vragen of opmerkingen door en wij nemen spoedig met u contact op.