Algemene voorwaarden

We houden je privégegevens echt privé

We doen er alles aan om jouw privégegevens echt privé te houden. Wanneer je een bestelling op onze webshop plaatst, hebben we een aantal gegevens nodig om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.
We vragen contactgegevens zoals je volledige naam, bedrijfsgegevens, leveringsadres en/of facturatieadres.

Bestellen

In het geval van bestellingen hebben we gegevens van jou nodig. Om je bestelling goed te kunnen verwerken hebben we bepaalde informatie nodig. Ook voor als we je een factuur willen sturen of wanneer je gewoon op de hoogte wilt blijven van onze producten en jouw bestelling.

Levering van uw bestelling

Jouw bestelling wordt steeds geleverd op het door jou aangegeven afleveradres. De exacte datum wordt jou steeds meegegeven of eventueel onderling afgesproken. Hiervoor hebben we je gegevens nodig.
Die geven we door aan onze eigen koerier of aan GLS.
Mogelijks koos je voor een product die je wil laten monteren door ons. In dit geval komt er een ervaren montageman langs die alles tot in detail zal installeren en netjes afwerken voor u.

Reviews en tevredenheid

We doen er alles aan om u de beste service te bieden. Dit doen we steeds met een grote glimlach en helpende hand. Wij vinden het leuk om te weten wat u van uw bestelling vindt, wat we eventueel beter kunnen doen en hoe we het in de toekomst misschien anders kunnen aanpakken.
Mogelijks ontvang je een mailtje van ons met de vraag een review te schrijven of wat je van je bestelling vond.

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of een opmerking? We helpen je graag!
Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij een live chat functie ter beschikking tijdens de werkuren. Je mag ons ook steeds een mailtje sturen of even bellen naar het bedrijf. Om je vraag of opmerking zo goed mogelijk te bekijken, vragen we mogelijks naar je ordernummer, naam, e-mailadres en/of telefoonnummer.

(Reseller) account

We willen je alvast bedanken voor het vertrouwen in onze diensten en producten. Dankzij je account kan je eenvoudiger je bestellingen plaatsen. Als reseller heb je dankzij dit account ook recht op een korting. In jouw account bewaren wij je vorige bestellingen, nieuwsbrief voorkeuren en persoonlijke gegevens. Met het account kunnen we jou ook beter adviseren over producten die het meest geschikt zijn voor wat u zoekt.

Nieuwsbrieven en emails

We beloven je niet te overspoelen met nieuwsbrieven en mails!
Je ontvangt e-mails wanneer je een bestelling plaatst. We houden je op de hoogte over je bestelling tot wanneer het de deur uit gaat.

Je kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrieven. Deze ontvang je ongeveer 4 keer per maand. Ze staan steeds vol met inspirerende producten, tips, kortingen en acties.

Ontvang je liever geen nieuwsbrieven meer? Je kan je altijd uitschrijven onderaan de mails door op ‘uitschrijven’ te klikken.

Reseller

Als reseller heb je doorheen het gehele jaar kortingen op jouw bestellingen. De kortingen zijn gebasseerd op je verkoopcijfer. De korting die je ontvangt stijgt wanneer je verkoopcijfers stijgt.
Wil je hier meer informatie over? Stuur ons gerust een mailtje!